Onze teven
     

New Adventure of Dreams Forever onze jongste momenteel, ze is een dochter van Kaely en Wyliam , samen trainen we gehoorzaamheid .

  Tessa

Kaely of Dreams Forever is al een hele dame geworden, ze is een dochter van Hester en Rossi , samen trainen we gehoorzaamheid en lopen af en toe een schow. Op de Rasspecial in Vlimmeren is ze beste Baby geworden..

  Kaely

Jusintime of Dreams Forever is een pittige dame en de dochter van Tia en Joe , we zijn actief bezig in Pr2.

  Justine

Hester of Dreams Forever is een prachtige blauwe teef met heel veel uitstraling, ze is een dochter van Blossom en Epicdancer. Ze heeft het fantastische karakter van haar moeder, ze is heel sociaal met mensen en andere dieren. We trainen gehoorzaamheid en lopen soms een show.

Qualified for Crufts 2012

Amsterdam winner CAC - CACIB - BOB

 

  Hester

Oilily of Dreams Forever is een dochter van Hester en Scott, een heel pittig ding, leuk om haar bezig te zien

  Joy
De toekomst    
Op rust    

Tia from Carolyn's Home is een import uit Duitsland. Ze is pittig, lief en zeer waakzaam, ze werkt ook graag, samen spelen we in Pr2.

  Tia
Rainbowbridge    

Blossom of Dreams Forever komt uit een nestje van zes pupjes,toen zij geboren werd vielen we meteen voor haar,we zijn dan ook heel blij dat we haar bij ons gehouden hebben, ze heeft een fantastisch karakter en geeft dat door aan haar nakomelingen.

De vader van Blossom is Bekkis Virtuoso en de moeder heet Tracy haar officiŽle naam is Foxtwist Forever Dreaming.

 

 

Tracy is geimporteerd uit Engeland. Zij heeft prachtige pups gekregen waaronder ons eigen Blossom. Ze staat nu op pensioen . Geboren 26 februari 1995 en ingeslapen op 1 november 2010

 

 
Tally, dit is de roepnaam van deze teef.
Haar officiŽle naam is "Miraje Blue Crystal". Zij staat op pensioen en er zullen van haar geen nestjes meer komen.
 

Joy Forever heeft haar naam niet gestolen, ze is geboren op 23 december 1991 en nog steeds heel speels en altijd in een goed humeur, ze kan met alles en iedereen opschieten. Ze heeft ook prachtige pups gekregen waaronder Torn Of Dreams Forever (Thinker)

Joyke is overleden op 12 oktober 2007, ze is bijna 16 jaar geworden en we zijn heel blij dat ze bij ons geweest is

  joy