Mijn naam is Yolanda en samen met mijn man André woon ik te Beerse.

Honden hebben steeds deel uitgemaakt van onze familie.
Hoewel we verschillende disciplines in de hondensport hebben beoefend blijft mijn grote passie toch de gehoorzaamheidswedstrijd.

Onze eerste Border Collie kochten we in juli 1990, "Duke" was zijn naam. Het was een fantastische hond die zijn naam alle eer aandeed.
Een jaar later besloten wij er een teefje bij te nemen, "Joy Forever", en zo is in 1994 onze kennel "Of Dreams Forever" ontstaan.

De meeste van onze honden zijn geďmporteerd uit Engeland en al onze ouderdieren worden officieel getest op heupen en erfelijke aandoeningen.

Verschillende honden uit onze kennel namen reeds deel aan het Belgisch kampioenschap. Ook in schoonheidswedstrijden traden onze eigen honden reeds veelvuldig aan en behaalden verschillende CAC's!

Onze pups groeien op in de huiselijke omgeving en zijn op die manier van jongs af vertrouwd met alles wat men in het dagdagelijkse leven tegenkomt (mensen, toestellen, geluiden,..). Ook worden ze meermaals met de auto meegenomen zodat je niet bevreesd hoeft te zijn voor de reis naar hun nieuwe thuis.

Ons doel is het streven om kwaliteitspups af te leveren aan u, pups waaraan u nog veel plezier zal beleven.

We hopen dat u vindt wat u zoekt en uiteraard zijn we steeds beschikbaar voor vragen of inlichtingen op +32(14)61 73 82 of stuur ons een email.